Fotoalbum
UpZo heeft ieder land zijn eigen kruis te dragen bij de invulling van een mooie zomerse dag, en dit is het dan als we bij Dorine en Joris bij hun strandhuisje het maximale halen uit een dagje Nederlands strand.
In de plaatselijke Top of the Gulf regatta (daar is in de joetoep een flits van ons met het rode huifje op 0.25, 2.24 en 4.00) doen we enthusiast mee en deze foto van de concurentie, die we ver achter ons zullen gaan laten, is genomen op de derde dag van de Samui Regatta.

De zeilkornuiten van Kees na wat een zekere overwinning had moeten zijn.
De Rode Draak doorklieft het ruime middellandse sop!

Buurman!

Ajeto!
In Chiang Mai, waar we oud collega van Kees, Tuk, ook nog ontmoetten.

Straathondjes met canine couture.
De slow boat to Luang Prabang, twee dagen over de Mekong.

Een religieuze dag in Luang Prabang. De bloemstukjes worden van bananebladeren, palmbladeren, jasmijnbloemetjes en afrikaantjes gefrutseld.

Minke incognito.

Drie generaties onder een olifant. Dit is geen lunapark maar een populaire serieuze tempel.

We stappen hier door de wijd opengesperde muil van Radu, de god van de zons- en maansverduistering, uit het tempelsouterein waar skeletten in smoking en angstwekkend levensechte wassen beelden van populaire monniken aangestuurd door bewegingssensoren gaan bewegen en stichtelijke praatjes schallen.

In Thailand worden de uitvoerende taken in de bouwvak gedomineerd door vrouwen. Hier takelt de all-female crew emmertjes cement naar boven. De gezichtsbedekkende lappen zijn tegen bruin worden en niet religieus.