Fotoboek
Up Fotoboek Laura Plakboek EnglishDe eerste verschepingen met fantastisch verchroomde onderdelen van de Mark IV zijn weer terug uit Thailand en Laura laat hier vlak voor vertrek naar Canberra en haar vriendje een stel forse koplampen zien, vers terug van mijn mannetje de uitdeuker en de verchromerij. Wel nog een muts van de Nederlandse Douane moeten trotseren, maar ze liet me uiteindelijk toch doorgaan.
GertJan en Marion zijn op bezoek geweest en vielen met hun neus in de Sonkran festiviteiten. De bloemige lawaaibloesjes horen bij Sonkran zoals de boerenkiel bij carnaval hoort. En de waterspuiten natuurlijk ook.
Jan en Thea zijn ook langs gekomen en hier zitten we te genieten van een "moeketa", zoveel als je kunt eten op de soepbarbecue.

In het gedrang tijdens de start staat de Souay (de THA 001) haar mannetje en gaan we als een der eersten over de startlijn.

De dame in de witte broek rijkt de trofee uit aan onze kapitein. Alle anderen op de foto zijn onze crew. De zeilkwaliteiten van de man aan mijn rechterhand hebben de doorslag gegeven in de overwinning.
Zo maar een strandje in de buurt van ons huis in Spanje. Wil iedereen nu even zijn vooroordelen over de Costa Brava bijstellen?
Ook Dorine en Joris hebben al jaren geleden de Costa Brava ontdekt en hier hebben we net gegeten in Calella de Palafrugel.
De demontage van de auto gaat voorspoedig.
Sommige delen van de koets zijn te ver heen om te preserveren. Nieuw ijzer zal verdwenen of zwaar aangetast metaal gaan vervangen. De vastgeklemde plank dient als ijkpunt waar de deur zat toen de deurstijl nog vast zat. En ja, ik heb een veiligheidsbril op. En ja, ze zijn grijs, maar ik heb tenminste nog haar.
Loy Kratong is altijd weer een cultureel hoogtepunt en Minke's kotertjes hebben uiteraard allemaal een kratongetje geknutseld, waarmee Minke meteen de beginselen van de wet van Archimedes aanschouwelijk heeft gemaakt.
Openbaar vervoer in Manila gaat veel met kinderfietsjes met zijspan.
Calimansis zijn kleine groene citroentjes voor Laura's favoriete limonade.