Fotoboek 16
Up

 En alweer 70, hoogbejaard zolangzamerhand. Aan wat nu de Kwae rivier genoemd wordt.


De eerste helft van het jaar maakte Thailand het de reizigers nog steeds niet makkelijk. We hadden Ko Samed zo goed als voor onszelf.


Dezelfde kipmevrouw van vele jaren op het strand was er nog steeds wel.


Als dat geen Papilio Memnon is, en nog wel een cis-gender mannetje, die wat nectar drinkt bij onze Strophanthus gratus.Paula 95 schorten worden naar persoonlijk voorkeur verfraaid met kleurijke applicaties.De heenreis naar Italie was gepland rond de route van de Mille Miglia, een pelgrimage die ieder klassiek benzinehoofd eenmaal volbracht moet hebben, ook al is het nu verworden tot een vercommercialiseerde toerrit van vier dagen, terwijl de winnaar in de vijftiger jaren de race over de duizend mijl over landwegen en door dorpjes, binnen de tien uur afrondde, inclusief tanken. Hier ziet Minke een Bugatti voorbij stuiven.Laura heeft een wervelwind tour door Europa gemaakt en onze paden kruisten zich in Milaan (hier op het dak van de kathedraal) en op ons eigen stekje in Spanje.


Bijna volle maan aan de Costa Brava. Vijftien jaar leeftijdsverschil.


Met de pont weer terug van Barcelona naar Italie en een tussenstop gemaakt in Sardinie, waar sommige kusten nog woester zijn dan de Costa Brava. Maar sardientjes staan dan weer nergens op het menu. #whatsnotinanameIedere ochtend haalt ons staalborsthoningzuigertje (misschien een Cyrrinis Jugularis) als ontbijt een suikerboost bij onze Spathodea campanulata.