Lieve vrienden, vriendinnen, oma, opa, tantes , ooms, neefjes en nichtjes,

Dit zijn mijn vriendinnen Denise en Joyce met Pino, het kleinste paardje van de manege

Hier een paar foto's van deze zomervakantie, toen ik op paardenkamp was in Schoorl met mijn vriendinnen uit Cambodja en nog een paar van op de boerencamping in Schoorldam met m'n beste vriendinnen van vroeger uit Cambodia. 

Dit is mijn liefste paard, Klodder.

Het paardenkamp was heel leuk. Mijn liefste paard heet Klodder. Op de laatste dag zijn we met de paarden door het bos gegaan. En we hebben ook een speurtocht in het donkere bos gedaan, heel spannend, maar leuk!!!

Dit ben ik op de camping in Nederland met mijn beste vriendinnen die vroeger in Cambodia woonden, maar nu wonen ze in Laos en Nederland.
Dit zijn we op het strand van Noord-Holland

Jullie zijn zeker wel benieuwd wat ik in Cambodja in mijn weekend doe. Nou, op vrijdag heb ik tot drie uur school, maar daarna heb ik nog een uurtje tennisles van vier tot vijf met Denise, Joyce en Bianca. Vrijdag, lekker geen huiswerk. Ik ga lekker een filmpje kijken. Ik heb pas Spy Kids gezien, Dat vond ik een leuke film. Ik heb ook al Harry Potter gezien. De kwaliteit was wel niet zo goed (het was een illegale copie), maar het was wel leuk. We zijn met zín allen bij Maarten gaan kijken, hij heeft een echte bioscoop in zijn huis. 

Mijn Belgische vriendin uit mijn klas en ik klaar voor Halloween. Mijn vader vindt ons zo heel scary.

Goed. Op zaterdagochtend vroeg opstaan (voor mij)!! Ik heb om 8 uur voetbal op school. Ik zit in een goed team!! Vorige keer heb ik gewonnen met 4-0. Na voetbal, ga ik naar de nederlandse school. In de middag ben ik vrij. Meestal zwem ik dan wel even bij de club. Dat is het zwembad op school. Daarna speel ik vaak met een van mijn vriendinnen, Denise of Melanie. Soms blijf ik daar slapen of zij bij mij. Dat is meestal heel gezellig. Op zondag (als ik niet logeer) hou ik van lekker lang uit slapen. We gaan meestal in het weekend wel een keer naar de russische markt. Ik koop daar vaak c.d.ís, oorbellen en kleren. Met mijn vriendin en haar ouders ben ik vorige week Thais gaan eten. Ook ga ik vaak met mijn vader en moeder wat drinken bij de rivier. Op zondag vind ik het jammer dat mijn weekend alweer voorbij is. Ik hoop dat jullie een leuke kerst hebben en dat het niet zo druk wordt als mijn weekenden.

Hier drink ik vers gemangeld suikerrietsap met citroen. Heel lekker.
Op het strand met Khmer meisjes. Vaak hebben we wel kleurtjes en kleurplaten bij ons om uit te delen.
Als pasgeboren parkietjes net uit hun huisje komen zijn ze altijd nog heel tam

Oja, mijn verjaardag:

Op mijn verjaarspartijtje hadden we ook schaafijs. Onze twee wachten en onze hulp zijn druk bezig met onze schaver. Over een bekertje schaaf ijs doe je dan gekleurde siroop.  Lekker!
Met mijn beste vriendinnen op mijn verjaarsetentje (gourmetten!) en hun moeders. De vaders, behalve de mijne, waren allemaal op reis.