laura
Home laura fotoboek english

 

Dit jaar ben ik in highschool op Patana begonnen. Het was moeilijk, veel huiswerk. Nu heb ik gelukkig vakantie. We zijn op "residential" geweest naar Rayong. Dat is een weekje weg gaan met school. We gingen naar Rayong en deden allerlei sport aktiviteiten zoals kanoen, snorkelen (verbranden) en daarna van de tweede verdieping van de boot afspringen en touwklimmen. In de avond aten we allemaal samen en ik heb met mijn vriendinnen en kamermaatjes de talentshow gewonnen. We deden een grappige pantomime. Ik was een zwangere vrouw met zo'n mooi truttig Thais jurkje. Saskia en Susie waren de dokters. 

Ik ben in de zomer op kamp geweest met allemaal nederlandse buitenlanders zoals ik. We hebben toen geabseild en dat vond ik super, daarom ben ik na schooltijd "wall climbing" gaan doen.

Met Banjer en Dikkie gaat het goed en ook met de tamme eend Daffy. De hamster, Cornetto (de witte) is even na de foto dood gegaan. Dat was jammer, maar gelukkig heb ik Magnum nog. 

Sinds kerst heb ik mijn eigen mobiele telefoon (07-9131912). 

Ik wens jullie een gelukkig nieuwjaar!!!! Doei Laura<

 
Zomervakantie op ons favoriete strandje in Spanje drinken Annelies en ik uit een bidon Fanta Limon (Ik sta er een beetje stom op).

Dit zijn mijn twee vriendinnen Saskia (Sas) en Susie op verjaarsdagsschaatspartijtje.

<

Ik ben in het hoogste toilet in Thailand, in  het hoogste hotel ter wereld geweest! (restroom betekent toilet of WC).
 

Met deze foto heb ik de prijs van Wereld Kids op het Internet gewonnen. Ik was hier een olifant later heb ik een tochtje gemaakt op een schone olifant! De slurf wordt boven water gehouden als snorkel.

 

Mijn kamer is altijd een rommeltje. Hier zit ik mijn huiswerk te maken, nou ja een Donald Duck te lezen.
 
Ik fiets hier naast een ossekar in Sukhothai. We maakten daar fietstochtjes langs de oude tempels. Leuk, want in Bangkok kan je bijna niet fietsen vanwege het drukke verkeer. Het is hier ook lekker 'koel'' nu, soms vroeg in de ochtend maar 20 graden.
Mijn eend "Daffy" is behoorlijk tam. Hij doet geen enkele poging om weg te vliegen en vraagt een paar keer per dag luid snaterend om eten.

The Ladawan Gecko Girls komen op donderdag na schooltijd bij elkaar. Deze club is door ons begonnen en we doen veel creatieve projecten, maar ook koken, geld en spullen inzamelen voor een lokale school, bowlen etc. Maar ik ben er al bijna te oud voor, dus kom niet altijd meer.