Reserveren

Home

 

Appartement
Bereikbaarheid
Omgeving
Wegenkaart
Reserveren

De huurprijzen voor het jaar 2016 zijn als volgt:

hoogseizoen (2 juli tot 27 augustus): Euro 695,= per week

laagseizoen (rest van het jaar): Euro 445,= per week.

Het appartement is nog beschikbaar van 6 augustus 2017 tot 14 augustus 2017.

In principe wordt alleen per week verhuurd van zaterdag tot zaterdag. In overleg kan hiervan eventueel worden afgeweken, maar de minimum huurperiode is een week.

De reservering gaat in nadat het door U getekende huurkontrakt en een 35% aanbetaling door ons is ontvangen. Het resterende bedrag moet 6 weken voor vertrek voldaan zijn. Indien het resterende bedrag niet tijdig betaald wordt, vervalt de reservering. Een eenmaal betaalde aanbetaling of andere betalingen worden bij opzegging door de huurder niet meer geretourneerd, tenzij het ons lukt het appartement voor de gereserveerde periode alsnog aan iemand anders te verhuren. Indien wij het appartement niet kunnen aanbieden, door overmacht of anderszins, wordt het reeds betaalde bedrag door ons terugbetaald. Er kunnen geen verdere aanspraken gemaakt worden door de huurder.

Het is niet mogelijk een annulerings verzekering bij ons af te sluiten. We zullen wel een aanmeldings formuliertje van ACE Assurantien insluiten bij het huurkontrakt en U bent dan geheel vrij om al of niet direct bij deze maatschappij een verzekering af te sluiten.

Voor meer informatie kunt U bellen naar 0226 392967 of e-mailen naar minkekees@hotmail.com