Fotoalbum

Home Fotoalbum Laura's Plakboek English

 

Aan de oever van de Chao Praya rivier op het terras van het Oriental Hotel worden vijftig jaren gevierd met Minke's familie

 

 

 

Minke's verjaardag werd (nogmaals) gevierd in Warmenhuizen. Ook Minke is inmiddels halverwege en presenteert hier met haar vriendinnen samen een levenservaring van zo'n tweehonderd jaar.

 

 

 

We zijn deze keer teruggevlogen van Barcelona naar Nederland en hebben even gekeken of de bouw van de Heilige Familie al een beetje vordert.


Kees' vader en moeder zijn in 1958 ook met de auto naar Barcelona gereden en hebben toen deze foto gemaakt. Aanvankelijk dachten we de 2008 foto op de zelfde positie te hebben geschoten als 50 jaar geleden, maar zorgvuldige bestudering laat niet alleen zien dat er in de laatste 50 wel degelijk flinke vorderingen zijn gemaakt, maar ook dat Kees en Laura buiten de kerk staan, terwijl mijn moeder staat waar het later binnen zal worden. Het zijn wel dezelfde vier torens, maar de gevel op de achtergrond van 50 jaar terug zal dus aan de binnenkant komen. De kerstboom is het bewijs

 

 Wederom een interval van 50 jaar. Kees staat in beide gevallen links.

 

 

 

Ontbijt in Barcelona

 

Hier wordt met gepaste ceremoniele etiquette de eerste palmboom (cocos nucifera) in de tuin van ons nieuwe huis in Thailand geplant. Het zaadje heeft al een mooie uitloper en zal over enkele jaren al een paar meter hoog zijn.

 

 

 

 

 

Onze achterburen.
Laura werkt haar literatuurlijst voor haar IB examen bij.
In het weekend razend druk met Thaise toeristen, is deze Drijvende Markt doordeweeks een leuke bestemming op een uur afstand van Bangkok. Hier bestellen Minke en Paula gegrillde garnalen.
Good Luck ballonnen op de zeilclub met oud en nieuw 2010