Fotoboek 16
Up

 De deelnemende DSsen aan dit jaars Citroen rally, die het Kao Yai (Grote Bergen) natuurpark als bestemming had. Hier staan we geparkeerd bij een wijngaarde.


We overnachtten in een typisch Thais resort voor zeer rijke Thai, deze heeft als thema Toscane, en wij zitten in de gele T-shirtjes van de rally aan het tafeltje rechtsonder. De rode auto is een Ferrari, waarvan er die avond drie waren, plus een electrieke BMW. Voor meer: DS weekendHet blijft een puzzelrit en helaas een afslag gemist, en toen maar een fenomenale route door mooi Thailand gereden om alsnog weer op de bestemming te komen.


Ander continent, ander stel wielen maar even mooi weer. De kinderziektes van de Guzzi zijn weer volledig onder controle. Minke heeft zelfs de stoute slippers aangetrokken en heeft een rondje achterop gezeten.


Laura vond het ook wel lollig achterop de brommer.


Hier waterskiet Laura op twee skies, maar ze kan het ook op een wake board, hoor.


Jan en Thea waren ook dit jaar weer van de partij in Spanje en hier zie je ons zeilen.Met de helft van de familie Brug bewonderen we de zandsuppletie bij de Hondsbossche zeewering.
De regentijd, gekoppeld aan een afwezige waterhuishouding in Thailand, slaat toe en onze garage, tuin en huis komen blank te staan. Het water zal nog hoger komen en het zwembad overstromen. De Toyota heeft half onder water gestaan, maar een garage van de verzekering heeft haar weer aan de praat gekregen. Uit het carter van de DS heb ik een half emmertje water af kunnen tappen.


Het Animal Rescue Team met de verzopen knuffels van Laura op weg naar de was- en droogtrommel.
De schoonmaakploeg, met ondersteuning van een brandweerwagen, maakt straat en garages schoon. Maximale bescherming tegen de zonnestralen en een kekke legging!Het leeggepompte zwembad met vers gevoegde tegeltjes.De zeer populaire (topattractie: een vergulde gemummificeerde monnik!) en snel uitbreidende tempel van Huai Yai organiseert een temple fair. Hier informeert Minke hoe aan de fund raising (letterlijk!) mee te doen. En het boeddistische leven is zo veel mooier sinds de led lampjes er zijn.Plastic eieren scheppen. In ieder ei zit een nummer voor een prijsje.Electrisch treintje. Durf geen uitspraak te doen over het voltage dat op de rails staat.Zelf je drie visjes vangen voor 20 Baht (halve euro)."Now is the time", zei de rector tegen Laura op dit moment.Laura maakt gevederde vriendjes.Ons huisje op wielen voor ons vieren voor twee weken. De waarschuwingsborden zijn terecht: heaps of dead kangaroos langs de weg, maar levende zie je zelden.

Op het 90 mile beach wensen we jullie allemaal een voorspoedig 2016.