Fotoboek
Up Fotoboek EnglishHier op Ko Muk gaat de zon iedere avond onder.
De motor zit weer op zijn plek en Minke manoevreert de kop weer boven het blok. De gouden kleur hoort zo, hoewel er iets gesmokkeld wordt met het jaartal waarin deze kleur toegepast werd. De nieuwe pakkingen liggen op de voorruit. De uitlaatspruitstukken zullen nog vervangen worden door spiksplinter nieuwe, zoals ook de hydraulische potjes nog vernieuwd gaan worden. Alles is gewoon te koop, een hele industrie is ontstaan die perfecte kopieen van Jaguar onderdelen maakt, soms beter dan de originele.

Op weg naar ons huis in Spanje dwars door Frankrijk gereden en bij deze Gite nabij de brug van Milhaud overnacht. Een imposant boerderijcomplex uit de negende eeuw midden in de bergen gerund door een collectief. Een enorme negorij, maar verreweg de leukste B&B van de hele reis. De eerste proefrit na de motorrevisie gaat voorspoedig!

Voor de Villa Vella van Tossa met de rallyplaquette ter gelegenheid van alle niet gereden rallies in 2020.
Een zeer fraai doch toeristisch dorpje in het Catalaanse achterland de bergen in.
Met Anton en Noor in Chamonix-Mont-Blanc, nabij het fenomenale huis van dochter Marije in Sixt.

Op de terugweg van Spanje precies op tijd om mee te doen met het 60ste verjaarspartijtje van de E-type in de tuin van een medelid van de JDCH . Wij staan daar naast de onze, die mooie zilveren bovenin de 6, achter de auberginekleurige.

Noord-Holland.
Wapserveen is the place to be wanneer je tot de BIOD intimi behoort.
Niet ongebruikelijk transport in de Isan.

Al toerend in de buurt van de Cambodiaanse grens, werden we verrast door uitgebreide ruines van Khmer tempels, zo'n 1000 jaar oud, toen de Khmer delen van huidig Thailand tot hun rijk konden rekenen. Het lijkt op Ankor Wat, maar op kleinere schaal.

In Thailand is er een enthoesiaste schare van jonge en voornamelijk rijke knullen met Lamborghini's, Ferrari's, of dikke Porsches die regelmatig gelegenheden voor zich zelf creeeren om hun speelgoed te showen. Zo ook laatst het Chang (zelf van extreem rijke familie) Classic Car Revival 2021. Wij dus ook een paar rondjes circuit geparadeerd in de XJ6, zoals destijds met de Mk2 op Zandvoort.

Massale vaccinatiecampagnes in reusachtige sporthallen worden op z'n Thais afgerond met een prikselfie. Alles nauwkeurig geadministreerd, nu nog onze Thaise Pfizer op de Nederlandse QR zien te krijgen.